Кошик
116 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (50) 501-98-86
+380 (95) 338-25-83
+380 (98) 445-89-45
Залишити відгук

"Компанія Стілагро" - Виробник запчастин до навісного та причіпного обладнання

Офіс вул. Скворцова 238а / Виробництво і склад готової продукції - вул. Скворцова, 240а, Запоріжжя, Україна
Кошик

Казани

Останнім часом чавунний посуд – це тренд, який розуміють дедалі більше користувачів. Років 20-30 тому наші мами та бабусі використовували його у побуті постійно. Зараз чавун знову легко займає свої позиції на кухні кожного домашнього або професійного кулінара. І ось чому:

Термін використання чавунного посуду не обмежений.
Тобто він прослужить набагато довше, ніж будь-який інший, адже його практично неможливо зіпсувати.

 

 

Згодом чавунний посуд стає лише кращим. При правильному догляді, з роками властивості чавунного посуду тільки покращуються завдяки тому, що утворюється природне антипригарне покриття. Навіть якщо ви знайдете у бабусі стару іржаву чавунну сковорідку, якій явно років 15-20, її легко можна привести в робочий стан, і вона нічим не поступатиметься новою. Уявляєте?

Чавунний посуд має природне антипригарне покриття.

Незважаючи на модні тенденції, сьогодні чавунний посуд є практично на кожній кухні. Це, як правило, базові речі, такі як чавунна сковорода або казанок, форма для випічки тощо.

У процесі приготування їжі на внутрішніх частинах чавунного посуду утворюється природне антипригарне покриття - жирова плівка, тому продукти можна змішувати досить рідко.

З кожним подальшим використанням антипригарний ефект цього покриття стає все краще і краще!

 

Особливий смак їжі, приготовленої в чавунному посуді. Чавунний посуд повільно нагрівається, у результаті всі страви рівномірно готуються. Їжа в чавунному посуді не пригорає. Регулюючи температуру та час приготування страви Ви можете отримати хрумку скоринку, яскраво виражений аромат та необхідну кондицію тієї чи іншої страви. Чавунний посуд незамінний для тривалого приготування їжі. Багато страв вимагають тривалого смаження, гасіння або варіння. Нагрівається чавун рівномірно і дуже високих температур. Саме це потрібно для якісного приготування більшості страв.

Чавунний посуд абсолютно безпечний - він не виділяє жодних шкідливих домішок при нагріванні і зберігає корисні властивості страв. Окрім цього чавун збагачує страви іонами заліза та робить їжу ще кориснішою для організму!

Дізнайтесь більше з Компанією Стілагро про традиційні страви, які готуються в чавунному посуді.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner